Marcel Zamora: \”L\’any proper tornaré a Niça per intentar guanyar el sisè Ironman\”

0
416

En la seva setena participació en la prova l\’atleta de Suunto va aconseguir un tercer lloc que se suma a les cinc victòries consecutives que va conquistar de 2006 a 2010
El ‘home rècord’ del Ironman niçard ja pensa en la propera edició, on intentarà conquistar se sisena victòria
“La veritat es que aconseguit més del que mai m\’havia imaginat. Més que grans reptes, jo el que intent és que totes les hores d\’entrenament i tots els sacrificis que faig tinguin el seu recompensa, si pot ser en forma de victòria. Est és realment el meu gran repte”, deia Marcel Zamora hores abans de participar aquest cap de setmana passat en el seu setè Ironman niçard. Portava a les seves esquenes sis participacions i cinc victòries consecutives, de 2006 a 2010. | He treballat a consciència per aconseguir el mai vist: la sisena victòria consecutiva. No ho va dir, però dies abans va acusar problemes en els bessons que no li permetien córrer bé. Així que va tirar de cap, de la seva capacitat de sofriment, per finalitzar en una més que meritória tercera posició, un nou podi en una de les proves més exigents del planeta després de 8h40.55 d\’esforç titànic. “No em puc queixar, la veritat. No he guanyat, però el resultat és bo. Després de set anys participant en aquest Ironman, cinc victòries i un podi és un molt bon balanç”, explicava l\’atleta de Suunto des de França, convençut que l\’any proper tornarà “per intentar aconseguir una nova victòria. Els rivals estan cada vegada més preparats però jo ho intentaré, tornaré. Sé que serà difícil perquè sense anar més lluny el guanyador d\’aquest any (el belga Frederik Van Lierde) ha fet un autèntic carrerón, però ho intentaré”, va detallar després de després de realitzar 3.800 metres nedant, completar 180 quilòmetres amb bici i córrer una marató assabenta (42,2 quilòmetres). PODI IRONMAN NIÇA 1. Frederik Van Lierde BEL) 8h.28.30 2. Francois Chaband (FRA) 8h.37.18 3. Marcel Zamora (ESP) 8h.40.55 Suunto, capdavanter en disseny i fabricació d\’instruments esportius de precisió Suunto ha encaminat els seus processos d\’enginyeria i la seva passió per l\’esport cap al disseny dels millors instruments per a les situacions més exigents. La comunitat d\’usuaris de Suunto comparteix una mateixa passió pel rendiment i el disseny, ja es tracti de submarinistes, muntanyencs, corredors o altres esportistes de tots els nivells. Els productes i serveis Suunto ofereixen indicacions exactes i fiables sobre l\’entorn dels usuaris i els seus cossos i els serveixen d\’inspiració per trencar les seves barreres i treure el màxim partit del seu estil de vida actiu. Suunto té la seva seu central en Vantaa (Finlàndia), compta amb més de 500 empleats a tot el món i distribueix els seus productes en més de 100 països. La companyia és subsidiària d\’Amer Sports Corporation amb seu a Hèlsinki i entre les seves marques germanes es troben Precor, Salomon, Atomic i Wilson.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.