Celebració Campionat Atletisme Prevent – 9 juliol 2011

0
417

Campionat d’Atletisme Prevent que aquest any el celebrarem el proper dissabte dia 9 de juliol a partir de les 18.00 hores.
Com a cada edició, celebrem l’únic campionat oficial d’atletisme a nivell estatal on competeixen simultàniament atletes federats amb i sense discapacitat. També hi poden participar nens i nenes d’entre 8 i 12 anys que podran competir en proves de velocitat específicament dissenyades per a ells.| Us animem a que ens acompanyeu en aquest dia tan especial! També us agrairíem que en féssiu difusió entre els vostres esportistes, amics, coneguts i familiars. En el següent enllaç, trobareu tota la informació necessària sobre el lloc de celebració, horaris, inscripcions, etc: http://www.fundacionprevent.com/Actividades/2011/01_campeonato_2011.asp

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.