XXXII Cursa Atlètica de Festa Major de Terrassa

0
461

L\’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa, amb el suport de l\’Ajuntament de Terrassa, organitza el dissabte 2 de juliol de 2011, a partir de les 19\’45 h., la XXXII Cursa Atlètica de Festa Major, puntuable pel Circuit de Curses ACTIVA\’T
. Aquest proper cap de setmana, Terrassa acollirà una nova edició de la Cursa Atlètica de Festa Major, que forma part del programa d\’activitats de la Festa Major de Terrassa. Al igual que en edicions anterior, es preveu un número important de corredors, tant a la cursa d\’adults com la cursa infantil. Corredors de primer nivell en el món de l\’atletisme també hi seran presents en aquesta prova. Atletes com Jaume Leiva, Benito Ojeda, Just Sociats, Meritxell Calduch, Inna Lebedieva, entre altres, s\’uniran als terrassencs Marc Otero, Vicenç Sellarés, Andrés Sánchez, Carmen Ballesteros, Anna Cos, etc..| La cursa de Festa Major, es realitzarà el proper dia 2 de juliol de 2011, amb sortida i arribada a la Plaça Ricard Camí, recuperant així la ubicació dels anteriors anys. A les 19\’45 h. començarà la cursa infantil, de 1.100 km. La sortida dels adults serà a les 20\’15 hores amb el següent traçat: Plaça Ricard Camí – Rambla d\’Egara (direcció Sud) – Portal de Sant Roc – Rambla d\’Egara (direcció nord)- Passeig 22 de Juliol – Passeig de les Lletres – c/ Cervantes – Passeig 22 de Juliol – c/ Nord – c/ Societat – c/ Garcia Humet – Passeig Comte d\’Egara (direcció Sud) – Passeig Comte d\’Egara (direcció Nord) – Av. Jacquard – Ctra. Castellar – Av. Jaume I – Av. Abad Marcet – Av. Josep Tarradelles – Rbla. d\’Egara i arribada Plaça Ricard Camí, un total de 7,800 km. Com ja fa uns anys, la cursa te una vessant solidaria, per això, cada participant aportarà un donatiu de 1 euro, que anirà totalment destinat a ONCOLLIGA. Es tracta d\’una cursa oberta a tothom. Les inscripcions es tancaran el dimecres 29 de juny a les 20 h. o quan s\’arribi als 1500 inscrits a la cursa gran i als 300 a la cursa petita.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.