Xavier LLobet (Club Triatló Manresa ) i Núria Pubill (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) guanyadors absoluts a Puigcerdà

0
476

La competició ha reunit 300 triatletes, rècord de participació de totes les edicions.
La prova ha constat de 750 m de natació, 20 km de ciclisme i 5km de cursa a peu. Per segon any consecutiu, Xavier Llobet i Núria Pubill repeteixen el primer lloc del pòdium en el Triatló de Puigcerdà, que ha celebrat la seva onzena edició aquest dissabte 25 de juny. La competició s’ha desenvolupat en les tres disciplines que composen un triatló en la modalitat d’esprint: 750 metres de natació a l’estany de Puigcerdà, 20 quilòmetres de ciclisme entre Puigcerdà i la collada de Toses i 5 quilòmetres de cursa a peu pel pla de Rigolisa. | De la prova d’enguany cal destacar la participació de 300 triatletes, rècord de participació de totes les edicions, el canvi de dia i hora, passant la competició de diumenge a dissabte i del migdia a primera hora del matí, i finalment un dia esplèndid, solejat i amb una temperatura càlida però suau, que ha permès bones marques i poder gaudir de les excel·lents vistes de la Cerdanya i del formidable entorn per una competició com és l’estany i el parc de Puigcerdà. També cal remarcar el nivell òptim d’organització i sincronització entre voluntaris, Ajuntament, Protecció Civil, Bombers, Creu Roja, serveis mèdics de l’Hospital, Policia Local i Mossos d’Esquadra, que han fet senzilla una prova complexa des del punt de vista organitzatiu com és un triatló. El lliurament de premis, al parc Schierbeck, ha estat encapçalat per l’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, acompanyat per representants de la secció de Triatló del Club Poliesportiu Puigcerdà i patrocinadors de l’esdeveniment. Aquesta competició, que forma part del Circuit Català de Triatló 2011, està organitzada per la secció de Triatló del Club Poliesportiu Puigcerdà amb el suport de l’Ajuntament de la Vila .A la vessant competitiva de la categoria masculina aquest son els resultats finals : Xavier LLobet (Club Triatló Manresa) 1º , Joan Montguillot ( C.E. Picornell ) 2º Sergi Martínez (Club Natació Catalunya) 3º. Per equips 1º Club Triatló Manresa (LLobet-Macara-Redondo) 2º Centre Natació Mataró (López-Fernández-Soler) 3º Club Natació Reus Ploms (Drajer-Merino-Santsasusana). En femines : Nuria Pubill (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses ) 1ª , Dolça Ollé (Club Natació reus Ploms ) 2ª Anna Noguera (Club Atlètic Igualada) 3ª-Per equips 1ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Pubill-Galí-Passarell) 2ª Club Natació Reus Ploms (Ollé-Rus-Clavero) 3ª Club Natació Catalunya (Kristi-Asensio-Cerdà).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.