Paul Sie i Carmen Auñón, guanyadors de la XXI Cursa de la Vila Olímpica de Barcelona

0
476

Els atletes Paul Sie (Runnersworld Tarragona) i Carmen Auñón (U. C. d’Atletisme) han inscrit el seu nom com a campions de l\’edició número 21 de la Cursa de la Vila Olímpica de Barcelona. Aquesta competició de 10 quilòmetres que transcorre pels barris de la Vila Olímpica i del Poble Nou –en un dels traçats més plans de les curses celebrades a la ciutat – ha batut el seu rècord històric de participants amb més d\’1.950 atletes inscrits en la prova gran i amb uns 200 joves corredors en les proves de promoció.| L\’atleta d\’origen africà Paul Sie ha demostrat el gran estat de forma en el qual es troba i ha dominat la carrera des dels primers instants, en els quals ha format part del grup davanter. Just després del quilòmetre 3, que s\’ha passat en poc més de 9 minuts, el ghanés establert a Tarragona ha decidit tibar la corda del grup davanter i s\’ha escapat en solitari directe cap a la victòria, creuant la línia de meta situada en la Avinguda Icària en 30:52. Sie ha estat el vencedor amb una diferència de 45 segons respecte a Abdeslam El Ouahabi (CA Canovelles) i d\’1:05 respecte a Juan Manuel Álvarez (Runnersworld Barcelona). En la competició femenina, una altra atleta en plena ratxa com Carmen Auñón, que dissabte passat es va imposar en la Cursa dels Planes (10K) i el diumenge anterior es va proclamar campiona de Catalunya +35 de 5.000m en pista, no ha tingut rival en aquesta prova i ha creuat la línia de meta en primera posició amb 37:57. D\’aquesta forma, Auñón inscriu per segona vegada el seu nom en el palmarès de la prova, ja que repeteix el triomf que ja va aconseguir en 2009. La segona classificada ha estat l\’atleta del CA Laietània Eva Parrado, a poc més d\’un minut i mitjà de la vencedora, i la tercera plaça ha estat para Alicia Bergadà (Runnersworld Tarragona) amb 40:34. El director de la carrera, Vicente Romero, ha volgut destacar “el gran creixement que ha experimentat la prova en aquests últims anys, ja que fa tan sols unes temporades comptàvem amb poc més de 400 corredors i avui han estat gairebé 2.000 els atletes que han corregut per aquest circuit pla i rapidíssim, a més del bon nombre de nens i nenes que ens han acompanyat aquest matí fent les diferents carreres de les categories de promoció”. Romero també ha assegurat estar “molt content amb el suport que hem tingut aquest any amb els diferents patrocinadors que han volgut apostar per aquesta prova esportiva, una de les més tradicionals del calendari barceloní i esperem seguir amb el seu suport per seguir creixent en les properes temporades”. CLASSIFICACIÓ MASCULINA: 1.- Paul Sie (Runnersworld Tarragona) 30:52 2.- Abdeslam El Ouahabi (CA Canovelles) 31:37 3.- Juan Manuel Álvarez (Runnersworld Barcelona) 31:57 4.- Marc Hurtado (Runnersworld Barcelona) 32:26 5.- Mohssen El Haddad (Runnersworld Tarragona) 32:28 CLASSIFICACIÓ FEMENINA: 1.- Carmen Auñón (U.Colomenca d’Atletisme) 37:57 2.- Eva Parrado (CA Laietània) 39:29 3.- Alicia Bergadá (Runnersworld Tarragona) 40:34 4.- Raquel Gutiérrez 41:17 5.- Mar Servidio (CD Gas Natural Fenosa) 41:44

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.