La Cursa de la Campana és una cursa de conte!

0
355

La 4a Cursa de la Campana de Vacarisses és, aquest 26 de juny, una cursa solidària amb la Fundació Contes pel Món, ja que el 7,5% del preu de cada inscripció es destina al projecte “Cap nen sense conte” de la nostra entitat. La prova, organitzada per l\’associació esportiva Corredors.cat i l\’Ajuntament de Vacarisses, recorre una distància de 14.500 metres en trams de pista, corriols i asfalt, i és oberta a tothom que n\’accepti el reglament; tot i que a dia d\’avui ja ha exhaurit els 450 dorsals disponibles! El nom de la cursa prové de la campana més vella de Vacarisses, que data de l\’any 1501 i és una de les més antigues de Catalunya. En aquest sentit, la prova comença a la plaça Joan Bayà amb les campanades de les 9h; i quan els primers classificats masculí i femení arriben a la meta, situada a l\’edifici de La Fàbrica, les campanes tornen a repicar. A més a més, es tracta d\’una cursa sostenible que no deixa petjada, ja que, tant durant l\’activitat com a l\’hora de recollir les deixalles generades, té en compte els valors ecològics i mediambientals.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.