La Cursa de la Campana és una cursa de conte!

0
670

La 4a Cursa de la Campana de Vacarisses és, aquest 26 de juny, una cursa solidària amb la Fundació Contes pel Món, ja que el 7,5% del preu de cada inscripció es destina al projecte “Cap nen sense conte” de la nostra entitat. La prova, organitzada per l\’associació esportiva Corredors.cat i l\’Ajuntament de Vacarisses, recorre una distància de 14.500 metres en trams de pista, corriols i asfalt, i és oberta a tothom que n\’accepti el reglament; tot i que a dia d\’avui ja ha exhaurit els 450 dorsals disponibles! El nom de la cursa prové de la campana més vella de Vacarisses, que data de l\’any 1501 i és una de les més antigues de Catalunya. En aquest sentit, la prova comença a la plaça Joan Bayà amb les campanades de les 9h; i quan els primers classificats masculí i femení arriben a la meta, situada a l\’edifici de La Fàbrica, les campanes tornen a repicar. A més a més, es tracta d\’una cursa sostenible que no deixa petjada, ja que, tant durant l\’activitat com a l\’hora de recollir les deixalles generades, té en compte els valors ecològics i mediambientals.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.