Kilian Jornet s\’ha convertit en el primer europeu que s\’imposa en la mítica Western States 100, de 161 quilòmetres

0
517

Els integrants del Salomon Santiveri Outdoor Team afrontaven un cap de setmana replet de desafiaments i els resultats no podrien haver estat millors. Des d\’Estats Units, Alemanya i Chamonix, els atletes de l\’equip han repetit resultat: victòria. Sens dubte, un cap de setmana per emmarcar i que confirma el potencial a nivell mundial de l\’equip que lidera l\’incombustible Kilian Jornet. | Poques són les carreres en les quals ha participat Kilian Jornet i que el seu nom no ha acabat en el primer lloc del palmarès. Una d\’elles era la mítica Western States 100, una carrera de ultrafons de 161 quilòmetres amb sortida en Squaw Valley i meta en Aubrun. L\’any passat, en la seva primera participació, va acabar tercer. Un any després ja ha aconseguit l\’objectiu: convertir-se en el primer europeu que guanya la carrera després d\’invertir un temps de 15:34 hores, el tercer millor crono de la història de la prova en les seves 38 edicions. “Realment és una victòria molt emocionant ja que la W 100 va ser l\’origen de l\’ultra trail, i es percep la seva història. Ser el primer no americà que guanya la prova, m\’omple d\’orgull”, ha explicat l\’atleta. Cinc carreres, cinc continents Amb la victòria aconseguida en la Western States 100, Kilian contínua amb el projecte ‘Cinc carreres, cinc continents’: participar en la carrera més important de cada continent. El projecte va començar a Austràlia amb victòria en The North Face 100 K, li ha seguit la victòria d\’en la Western States 100 i les properes curses seran a Europa amb l\’Ultra Trail del Mont Blanc; Àfrica amb la Table Mountains i Àsia amb el Kinabalu.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.