La 19a Pujada i la 12a Caminada a l’Ermita de Sant Joan de Montblanc arriba al màxim de participació

0
504

La tradicional pujada a l\’ermita de Sant Joan que té lloc cada 24 de juny,augmenta la seva participació en un dia tant especial com és Sant Joan. Uns 50 caminadors han pres part en la 11ª Caminada mentre que 119 corredors han participat en la 19ª Pujada a l’Ermita de Sant Joan, convertint la pujada ja en una clàssica del 24 de juny i superant el 100 participants, arribant al màxim establert a les inscripcions de 125 corredors.| La pujada, amb una distància de 9,5 Qm ha estat guanyada en categoria masculina i femenina pels mateixos corredors que en l’edició del 2010. En categoria masculina per Sergi Casas del Club Atlètic Montblanc amb un temps de 38 minuts i 06segons, baixant en 25 segons el temps de l’any passat. En categoria femenina s’ha imposat Carme Millan del Maratonians del Segre amb un temps de 50 minuts i 11 segons, baixant en 4 minuts el temps de l’any passat. Des del Club Atlètic Montblanc agrair la participació de tots els atletes, la col·laboració de BTT Montblanc, els Ermitans de Sant Joan i Protecció Civil de Montblanc. Les classificacions i fotos de la prova es poden consultar a la pàgina web del club www.atletisme.cat/clubs/montblanc . Alguns dels participants participaran en la combinada de BTT que tindrà lloc el diumenge 4 de setembre organtizada pel BTT Montblanc.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.