Oscar Cruz es proclama nou president de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern

0
441

El Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat ha estat l’escenari de les eleccions a la presidència de la FCEH que es celebren cada 6 anys. S’han presentat dues candidatures: la de Ramon Carreras i la d’Oscar Cruz resultant el guanyador aquest últim per 35 vots davant els 24 que ha tret el president sortint. Durant l’acte previ a les votacions, els dos candidats, secundats pels seus equips, han explicat de manera concisa el seu programa als presidents i representants dels 77 clubs que composen la FCEH amb dret a vot. El candidat a la presidència Oscar Cruz ha fet un discurs apel·lant a la necessitat de canvi i amb molts elements emotius de futur. Cruz, delegat tècnic d’esquí alpí, ex president de club d’esquí i bon coneixedor dels esports d’hivern ha fet referència a que durant la campanya ha trobat molts suports com així s’ha demostrat a la votació que ha començat a les 18 hores i s’ha tancat a les 20 h.| Un cop escollit, Cruz ha deixat clar que treballaran amb una estructura horitzontal on cada responsable d’àrea serà responsable i haurà d’aplicar els criteris d\’excel·lència que han s’han promès als clubs durant la campanya que va començar a principis de mes. Les primeres paraules de nou president han estat donar les gràcies a Ramon Carreras per la feina feta al llarg de 16 anys al capdavant de la FCEH. Seguidament ha esperonat el seu equip a posar-se a la feina immediatament. Per últim, Cruz ha fet referència al projecte de JJOO Barcelona Pirineus 22 definint-lo com un “projecte de tots”. Per la seva banda, Ramon Carreras ha explicat que els 16 anys de presidència els han passat factura tot i que “s’han fet les coses bé”. El ja ex president ha comentat que està a disposició de Cruz i el seu equip per ajudar en tot el que faci falta i que està satisfet de deixar una FCEH ordenada i estructurada.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.