Oscar Cruz es proclama nou president de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern

0
356

El Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat ha estat l’escenari de les eleccions a la presidència de la FCEH que es celebren cada 6 anys. S’han presentat dues candidatures: la de Ramon Carreras i la d’Oscar Cruz resultant el guanyador aquest últim per 35 vots davant els 24 que ha tret el president sortint. Durant l’acte previ a les votacions, els dos candidats, secundats pels seus equips, han explicat de manera concisa el seu programa als presidents i representants dels 77 clubs que composen la FCEH amb dret a vot. El candidat a la presidència Oscar Cruz ha fet un discurs apel·lant a la necessitat de canvi i amb molts elements emotius de futur. Cruz, delegat tècnic d’esquí alpí, ex president de club d’esquí i bon coneixedor dels esports d’hivern ha fet referència a que durant la campanya ha trobat molts suports com així s’ha demostrat a la votació que ha començat a les 18 hores i s’ha tancat a les 20 h.| Un cop escollit, Cruz ha deixat clar que treballaran amb una estructura horitzontal on cada responsable d’àrea serà responsable i haurà d’aplicar els criteris d\’excel·lència que han s’han promès als clubs durant la campanya que va començar a principis de mes. Les primeres paraules de nou president han estat donar les gràcies a Ramon Carreras per la feina feta al llarg de 16 anys al capdavant de la FCEH. Seguidament ha esperonat el seu equip a posar-se a la feina immediatament. Per últim, Cruz ha fet referència al projecte de JJOO Barcelona Pirineus 22 definint-lo com un “projecte de tots”. Per la seva banda, Ramon Carreras ha explicat que els 16 anys de presidència els han passat factura tot i que “s’han fet les coses bé”. El ja ex president ha comentat que està a disposició de Cruz i el seu equip per ajudar en tot el que faci falta i que està satisfet de deixar una FCEH ordenada i estructurada.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.