XII Cursa Ciutat de Barberà

0
356

Un any més la Unió Atlètica Barbera amb el suport del Patronat d’esports organitza la Cursa Popular de Barberà.
Aquest any també col·labora amb nosaltres “Corazón de León – Lucha contra el Cancer Infantil”. Tornem a ser una cursa solidària i donarem 1 Euro per participant per aquesta bona causa.| REGLAMENT 1. Carrera oberta a totes les persones sense distinció de sexe, edat o nació que es realitzarà el dia 2 de juliol de 2011, a les 19 hores 15 minuts. Tindrà la sortida al carrer Doctor Moragas al costat de les pistes d’atletisme. L\’arribada serà dins de les pistes d’atletisme. El recorregut és de 5 Km El temps màxim per completar-la és de 55 minuts. Quan acabi la cursa hi haurà una botifarrada per a tots els participants. 2. Categories: A-2000 i posteriors B-1998 i 1999 m i f C-1996 i 1997 m i f D-1994 i 1995 m i f E-1992 i 1993 m i f F-1977 a 1991 m i f G-1962 a 1976 m i f H-1961 i anteriors m i f. 3. Premis i obsequis: Trofeu als deu primers classificats a la general masculina i femenina. Trofeu al primer classificat de cada categoria, masculina i femenina. L\’atleta amb trofeu a la general no tindrà trofeu per categories. Regal commemoratiu, samarreta tècnica de màniga curta. 4. Inscripcions: Per a totes les categories serà de 3 euros, es podrà realitzar de dilluns a Divendres de 18 a 20 hores a les oficines del club a partir del 20 de Juny i per Internet a: http://www.automatictime.net/ccb/cursa/inscripcions.php

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.