Doble ració de triatló a Balaguer

0
432

La capital de la Noguera ha tornat a portar un interessant cap de setmana triatlètic amb l’organització dissabte a la tarda amb de la 7ª jornada de lliga nacional de triatló amb la celebració de la 3ª edició del triatló de mitja distancia i just a l’endemà el Campionat de Catalunya absolut de triatló de muntanya . Dissabte a la tarda la competició de mitja distancia va començar amb 1.900 metres de natació en un traçat de dues al voltes al pantà de Sant Llorenç de Montgai , per continuar amb 93 quilòmetres de ciclisme de carretera , salvant un desnivell acumulat de 1.559 metres i per acabar una cursa a peu de 21 quilòmetres , 3 voltes pel centre urbà de Balaguer .| El triatleta del País Basc , Josu Uriarte es va endur la victòria desprès de 4 hores 52 minuts 6 segons amb una avantatge de 1 minut i 35 segons per davant de Sergi Rodríguez (Club Triatló Manresa ) autor del millor parcial de cursa a peu ; Enric Gussinyer (Club Natació Olot ) es va classificar en la tercera posició. Per equips 1º Club Natació Reus Ploms ( Bermejo-Santasusana-Drajer) 2º Club Triatló Vallirana ( Pallares-Aragón-Montoro) 3ª Club Natació Prat-triatló (Montañez-Luis-Miró). A l’apart femení contundent triomf per la triatleta de Súria Ester Hernández( Club Natació Reus Ploms) liderant la competició des de el segment de natació fins creuar la línia d’arribada amb 5 hores 32 minuts 44 segons i un ampli marge de més de 11 minuts d’avantatge a la segona classificada Ester Ferrer (Club Natació Vic-etb) autora del millor parcial de cursa a peu , el tercer graó del podi per Alba Xandri (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses).Per equips 1ª Club Natació Reus Ploms (Hernández-Jordi-Jordi) 2ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Xandri-Calveras-Vassilatos). Campionat de Catalunya de triatló de muntanya l’endemà diumenge al matí es va portar a terme el Campionat de Catalunya de triatló de muntanya aquest cop sotes les distancies sprint , 750 metres de natació al pantà de Sant Llorenç de Montgai , tot seguit 23 quilòmetres de ciclisme de muntanya (btt) i per acabar 5 quilòmetres de cursa a peu també pel centre de Balaguer.Xavier Torrades (Club Natació Reus Ploms) es va endur el Campionat en un final de cursa a peu molt emocionant tota vegada que només va poder treure 10 segons d’avantatge al seu company de Club Eduard Queralt , completant el podi Marc Relaño (Cerrr-Igualada ) tercer classificat. Per equips , doblet pel Club Natació Reus Ploms (Torrades-Queralt-Merino) 2º Club Natació Terrassa (De Llorens-Bigorda-Gonzalo) 3º , els amfitrions Club Esportiu Pedala.cat Balaguer (Bosch-Salvadó-Utges). A la cursa femenina aclaparadora victòria de Mercè Tusell (Club Natació Reus Ploms) arribant a meta més de 12 minuts per davant de la segona classificada , la local Maria Fargues ( C.E. Pedala.cat Balaguer)tercer graó del podi Montse Oliveros (Club Triatló Granollers)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.