CAMPIONAT DE CATALUNYA JÚNIOR-PROMESA

0
407

Pedro José Martín, Rècord de Catalunya Júnior de Martell amb 72,47 m
Aquest diumenge 19 de juny s\’han celebrat conjuntament els Campionats de Catalunya Júnior i Promesa a les Pistes de Mar Bella de Barcelona. Cal destacar el Rècord de Catalunya aconseguit per Pedro José Martín (PdC) en llançament de martell amb un tir de 72,47 metres . En la categoria júnior cal destacar també la consecució de tres Rècords dels Campionats a càrrec de Clàudia Garcia (FCB) en alçada amb 1,78 m, Arnau Erta (FCB) en 110 m tanques amb 14”46 i Dídac Salas (FCB) en perxa amb 5,20 metres. També a la categoria promesa Elia Pascual (CAI) ha batut el Rècord dels Campionats en llançament de javelina amb 48,22 metres. |

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.