19a Pujada i 3ra combinada a l\’Ermita de Sant Joan de Montblanc

0
448

Ja falta poc per la 19a Pujada i la 12a Caminada a l\’Ermita de Sant Joan de Montblanc que organitza el Club Atlètic Montblanc el proper 24 de juny. Aquesta és una cursa que es celebra en motiu de la festa de Sant Joan, i que els ermitans fan cada 24 de juny en pro de la restauració de l\’Ermita. La distància és d\’aproximadament 9,5Km amb un desnivell d\’uns 350 metres. La sortida és a la Plaça Major de Montblanc i l\’arribada a l\’ermita de Sant Joan. La pujada està limitada a 125 corredors i el termini d\’inscripcions és el 22 de juny. | A més, per aquells que també vulguin fer la pujada amb BTT, poden fer-ho el diumenge 4 de setembre organitzat pel BTT Montblanc i puntuar així per la combinada corrent i amb BTT. Pots trobar més informació i inscriure\’t a www.alteticmontblanc.cat o www.atletisme.cat/clubs/montblanc Club Atlètic Montblanc www.atleticmontblanc.cat camontblanc@wanadoo.es

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.