V CURSA DELS TEMPLERS

0
438

La cursa dels Templers arriba enguany a la cinquena edició i des del primer any ha estat protagonista del creixement de la participació de les curses populars de Lleida. Així, la cursa ha passat dels 500 participants farà cinc anys als 1050 de l’any passat. Durant aquests anys, Templers ha crescut al costat de la ciutat, i l’any passat va consolidar un circuit –el punt fort de la cursa – que combina la Lleida d’avui amb la Lleida de sempre. Són 10 km per la ciutat que descobreixen la nova plaça Blas Infante, la Llotja, el pas pel cobriment de les vies i la properament remodelada Ronda, la sortida i arribada són en un punt emblemàtic de la ciutat i que donen nom a la cursa: El Castell Templer de Gardeny. NOVETATS: -Obsequi d\’una samarreta Adidas amb models diferents per a noi o per a noia. -Recollida de la bossa del corredor al moment de la recollida del pitrall. -Ampliació de l\’horari de recollida dels pitralls. Lloc: al costat de la sortida, Turó de Gardeny. Dissabte 18 de juny: de 18:00 a 20:30 h Diumenge 19 de juny: de 07:30 a 09:00 h

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.