Entrenament en Grup MOSSENAIRE

0
452

Com sabeu aquest projecte que portem entre-tots gaudeix de bona salut i cada setmana algun nou \”Mossenaire\” ens visita.
Ens agrada saber que comptem amb tants i tants amics i com sabeu és una jornada que no es demana res a canvi, tan sols la voluntat d\’engrandir encara més el projecte i fer-ho amb persones sigui quin siguin els seus clubs, sexe, ideologia, edat i en definitiva obert a persones amb ganes de compartir el plaer per córrer acompanyat i d\’esperar-nos els uns als altres per tot petant una bona xerrada.| Aquesta setmana tenim el plaer de presentar-vos el que serà el mossenaire de la setmana: en Victor Martin Gros. És un productor, guionista, càmera i sobretot un atleta . A més fa poc la seva parella, Sònia, li va fer un excepcional regal. Inscripció a la Marató de Paris. Doncs bé: el \”Mossenaire\”, que ja ha vingut unes guantes vegades, va assolir una marca inferior a les tres hores, que els maratonians sabem valorar d\’una manera especial. Demà, si vols entrenar amb ell, veureu el que fa fer el \”Corredor Popular\”, on dos mossenaires em vam ser protagonistes, així com un bon amic de tots, en Jaume Leiva, que aviat també vindrà. CANAL D\’EN VICTOR http://www.youtube.com/user/elsreis Bé. ja ho sabeu: TOTS ELS DISSABTES a les 08:00 . Entrentament en Grup

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.