FORMACIÓ TÈCNICS D\’ATLETISME

0
547

Enguany la Federació Catalana d’Atletisme organitzarà els cursos oficials d’Atletisme, conjuntament amb el Departament d’Educació i Universitats i l’Escola Catalana de l’Esport. Actualment, es porten a terme els Nivells 1 i 2 de la modalitat d’atletisme.| Complementant aquests cursos i intentant respondre a la necessitat d’impartir uns coneixements bàsics de les tècniques atlètiques a persones vinculades amb l’atletisme que habitualment ajuden en els diferents clubs catalans en les categories de promoció, la FCA conjuntament amb el CEEB organitzarà un curs d’iniciació a l’atletisme a totes aquelles persones que tinguin interès en iniciar-se en la tasca tècnica-formativa. La FCA reconeixerà aquesta formació dins les categories de benjamí, aleví i infantil. Aquest curs tindrà una formació lectiva de 60 hores presencials i es desenvoluparà en horari intensiu entre els dies 1 i 8 de setembre d’enguany a les pistes de Mar Bella (Barcelona) de 9.00 h. a 13.00 h. i de 15.00 h a 19.15 h. El nombre màxim de places és de 40 i el mínim de 30. Els interessats en la realització d’aquest curs hauran d’inscriure amb data límit del 31 de juliol de 2011, fent arribar els impresos originals El preu d’aquest curs és de 90.00 € (a ingressar abans del dia 1 d’agost) al compte núm.: 2100-0679-18-0200440559 de “La Caixa” a nom de la Federació Catalana d’Atletisme. Per a més informació podeu posar-vos en contacte mitjançant e-mail: david@fcatletisme.cat

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.