CAMPIONAT D\’ESPANYA JUVENIL

0
537

El proper cap de setmana, 18 i 19 de juny, se celebrarà el LXè Campionat d\’Espanya Juvenil. Més d\’un centenar d\’atletes catalans participaran a l\’Estadi Municipal de Granollers en lluita per a aconseguir el títol estatal de la categoria. La delegació catalana compte amb molts atletes amb grans possibilitats d\’aconseguir els llocs d\’honor en aquesta competició. Podem destacar atletes com Albert Megino (FCB) als 100 metres, Sergi Torres (ISS-L\’H) als 200 m i 400 metres, Daniel A. García (AAC) als 1.500 metres, Artur Bossy (CA Montornès) als 3.000 metres, Roberto Tello (JAS) als 400 m tanques, Jonathan Romeo (CA Lloret LS) als 2.000 m obstacles, Marc Sánchez (CA Igualada) en alçada, Marc Vela (FCB) i Nil García (Girona CB-CAP) en perxa, Sergio Acera (CA Nou Barris.) en salt de llargada, Albert Raga (CA Mollet) en triple salt, Arnau Olivares (M Lleida), Aitor LLevot (CA Laietània) en llançament de martell, Jordi Moya (CA Vic) en javelina i Ivo Sánchez (CA Gavà) a l\’octatló.| En dones podem destacar a Paula Llistosella (FCA) als 100 metres, Laura Hernández (FCB) i Judit Feu (CM Sant Cugat) als 200 metres, Ingrid Pino (FCB) inscrita als 800 m i als 1.500 metres, Amina Mª Álvarez (ISS-L\’H) als 3.000 metres, Maria Abadal (CM Sant Cugat) als 100 m tanques, Marta Vilches (ISS-L\’H) i Mireia Figueres (UGE Badalona) als 100 i 400 m tanques, Anna Quílez (CA Lloret LS) als 2.000 m obstacles, Clara Amat (AAC) en perxa, Cora Salas (CM Sant Cugat) en llargada, Ariadna Ramos (CA Igualada) en triple salt, Georgina Vila (AAC) en pes, Marina Muzas (UGE Badalona) en disc, Andrea León (CA Laietània) en martell, i Sandra Troyano (ISS-L\’H) als 5.000 m marxa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.