CAMPIONAT DE CATALUNYA JÚNIOR-PROMESA

0
411

El proper diumenge 19 de juny, es disputaran els Campionats de Catalunya Júnior i Promesa al Complex Esportiu Municipal Mar Bella de Barcelona. Es realitzaran a doble jornada, començant la matinal atlètica a partir de les 10.00 hores i la jornada de tarda a partir de les 16.00 hores. Aquests dos campionats arriben a l\’edició número vint-i-sis i està prevista la participació de més de mig miler d’atletes catalans en lluita per a aconseguir el títol autonòmic de la categoria.| Aquests Campionats de Catalunya seran una bona oportunitat per a obtenir mínimes de participació pels corresponents Campionats d\’Espanya. L’estatal promesa se celebrarà el cap de setmana del 2 i 3 de juliol a Andújar, i el júnior el 9 i 10 a Xàtiva.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.