CAMPIONAT DE CATALUNYA JÚNIOR-PROMESA

0
310

El proper diumenge 19 de juny, es disputaran els Campionats de Catalunya Júnior i Promesa al Complex Esportiu Municipal Mar Bella de Barcelona. Es realitzaran a doble jornada, començant la matinal atlètica a partir de les 10.00 hores i la jornada de tarda a partir de les 16.00 hores. Aquests dos campionats arriben a l\’edició número vint-i-sis i està prevista la participació de més de mig miler d’atletes catalans en lluita per a aconseguir el títol autonòmic de la categoria.| Aquests Campionats de Catalunya seran una bona oportunitat per a obtenir mínimes de participació pels corresponents Campionats d\’Espanya. L’estatal promesa se celebrarà el cap de setmana del 2 i 3 de juliol a Andújar, i el júnior el 9 i 10 a Xàtiva.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.