2a Crono escalada \”Pujada a la Mola\”

0
481

La Mola és una de les muntanyes més emblemàtiques de les comarques de Tarragona, des d’on es pot gaudir d’una de les vistes més belles de la contrada. El mar i tota la seva costa amb Mallorca visible els dies més clars, el Montsant, la Mola de Llaberia, les muntanyes de Tivissa i les de Prades, i fins i tot els Ports es poden albirar des de l’aplanat cim de la Mola de Colldejou| Fontaubella Fondistes, en col·laboració amb l’Ajuntament de la Torre de Fontaubella i Tretzesports, han volgut donar-la a conèixer desafiant el seu costat més salvatge: organitzar una cronoescalada per la canal del mig. Pujar per senders empinats pel bell mig del bosc, encarar-se a la tartera i acabar grimpant per la seva característica canal formarà part d’una nova aventura on l’espectacular panorama que s’obre un cop dalt i la baixada relaxada entre un preciós bosc d’alzines serà la principal recompensa que et pots emportar si acceptes el repte. 2a Crono escalada \”Pujada a la Mola\” Lloc: La Torre de Fontaubella (Priorat) 13/8/2011 (dissabte) Cronoescalada 3.097 mts. Desnivell acumulat: 552 mts. Màxima pendent: 60.68% Distancia total de la cursa: 6.787 mts. Mínima pendent: -48.27% Alçada de la sortida: 373 mts. Alçada de l\’arribada: 906 mts. El lloc de la sortida es la Plaça de la Esglessia Organitza: Fontaubella Fondistes Pagina web: http://www.tretzesports.com Preu 12 euros federats – 15 euros no federats

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.