Xavier Llobet (Club Triatló Manresa) i Nuria Pubill (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses)Guanyadors absoluts del triatló Ciutat de Manresa

0
558

Manresa ha acollit la 6º jornada de la lliga Nacional i el Campionat de Catalunya Universitari de triatló , coincidint amb la 13ª edició del triatló Ciutat de Manresa , tot sota la experimentada organització del Club Triatló Manresa i assolint un nou record d’inscrits tancant les admissions molt dies abans de la celebració amb la xifra final de 600 participants .Els triatletes van competir sota la distancia sprint : 750 metres de natació al llac artificial del parc de l’agulla , tot seguit 20 quilòmetres de ciclisme de carretera i per acabar 5 quilòmetres de cursa a peu , dues voltes per un circuit de terra , tot per dins el parc de l’agulla.| El triatleta Manresà , Olímpic a Atenes 2004 , Xavier LLobet (Club Triatló Manresa) es van endur la victòria amb molta claredat i va sumar el seu 9º triomf al triatló Ciutat de Manresa , tot creuant la línia d’arribada amb un temps de 57 minuts i 54 segons , amb un ampli marge de 2 minuts i 26 segons per davant del segon classificat absolut i primer sub-23 , el seu company de Club , Iñaki Balldellou , el tercer graó del podi per Pau Castellvell (Cerrr-Igualada).Per equips 1º el amfitrions del Club Triatló Manresa (LLobet-Balldellou-Macara) 2º Club Natació Prat-triatló ( Garcia -Alexandre-Chirico)3º Club Natació Reus Ploms (Nadal-Santasusana-Fontboté). Un altre Manresana a la categoria femenina també va guanyar amb molta autoritat , Nuria Pubill (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) que es va mantenir en tot moment en solitari al capdavant del triatló , fins que va creuar la meta amb un temps de 1 hora 10 minuts 29 segons , amb una avantatge de 59 segons per davant de la 2ª absoluta i primera junior , Sheila Brillas (Centre Natació Mataró)completant el podi com 3ª absoluta i primera sub-23, Dolça Ollé (Club Natació Reus Ploms) . Per equips 1ª Club Natació Reus Ploms (Ollé-Gracia-Jordi) 2º Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Pubill-Vassilatos-Soler) 3ª Club Natació Catalunya (Kristi-Asensio-Valmaña).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.