Xavier Llobet (Club Triatló Manresa) i Nuria Pubill (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses)Guanyadors absoluts del triatló Ciutat de Manresa

0
447

Manresa ha acollit la 6º jornada de la lliga Nacional i el Campionat de Catalunya Universitari de triatló , coincidint amb la 13ª edició del triatló Ciutat de Manresa , tot sota la experimentada organització del Club Triatló Manresa i assolint un nou record d’inscrits tancant les admissions molt dies abans de la celebració amb la xifra final de 600 participants .Els triatletes van competir sota la distancia sprint : 750 metres de natació al llac artificial del parc de l’agulla , tot seguit 20 quilòmetres de ciclisme de carretera i per acabar 5 quilòmetres de cursa a peu , dues voltes per un circuit de terra , tot per dins el parc de l’agulla.| El triatleta Manresà , Olímpic a Atenes 2004 , Xavier LLobet (Club Triatló Manresa) es van endur la victòria amb molta claredat i va sumar el seu 9º triomf al triatló Ciutat de Manresa , tot creuant la línia d’arribada amb un temps de 57 minuts i 54 segons , amb un ampli marge de 2 minuts i 26 segons per davant del segon classificat absolut i primer sub-23 , el seu company de Club , Iñaki Balldellou , el tercer graó del podi per Pau Castellvell (Cerrr-Igualada).Per equips 1º el amfitrions del Club Triatló Manresa (LLobet-Balldellou-Macara) 2º Club Natació Prat-triatló ( Garcia -Alexandre-Chirico)3º Club Natació Reus Ploms (Nadal-Santasusana-Fontboté). Un altre Manresana a la categoria femenina també va guanyar amb molta autoritat , Nuria Pubill (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) que es va mantenir en tot moment en solitari al capdavant del triatló , fins que va creuar la meta amb un temps de 1 hora 10 minuts 29 segons , amb una avantatge de 59 segons per davant de la 2ª absoluta i primera junior , Sheila Brillas (Centre Natació Mataró)completant el podi com 3ª absoluta i primera sub-23, Dolça Ollé (Club Natació Reus Ploms) . Per equips 1ª Club Natació Reus Ploms (Ollé-Gracia-Jordi) 2º Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Pubill-Vassilatos-Soler) 3ª Club Natació Catalunya (Kristi-Asensio-Valmaña).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.