TOT A PUNT PER LA PUJADA A L\’ERMITA DE SANT JOAN DE MONTBLANC 2011

0
674

El Club Atlètic Montblanc ja té a punt la 19a Pujada i la 12a Caminada a l\’Ermita de Sant Joan de Montblanc que tindrpa lloc el proper 24 de juny, per Sant Joan. La pujada a l\’ermita de Sant Joan és una cursa organitzada pel Club Atlètic Montblanc que es fa cada any per Sant Joan, en motiu dels actes que els ermitants de l\’ermita de Sant Joan fan en pro de la reconstrucció de l\’ermita. El desnivell és de Montblanc (350m) a l\’Ermita de St. Joan (680m). Durant la pujada els corredors podran gaudir de les serres de la comarca, des de la del Tallat fins el Tossal Gros, Miramar, les de Poblet i les cingleres de la Pena. I de llocs com el mirador de St. Miquel, l\’ermita de la St. Trinitat, el mirador de Sant Joan. A l\’arribada tots els corredors tenen esmorzar a base de productes típics de Montblanc i un record de la pujada.| Es pot fer a peu (caminada) o corrent (pujada). La caminada surt a 2/4 de 8 i la pujada a les 9 des de la plaça major de Montblanc. Les inscripcions de la caminada es faran el dia 24 de juny una hora abans de la sortida a la plaça Major. El preu de la inscripció és de 6 euros. Les inscripcions de la pujada es tancaran el 22 de juny o un cop arribat als 125 corredors. Les inscripcions es faran omplint el formulari de la pàgina web del Club Atlètic Montblanc a

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.