Cursa i Caminada de Muntanya “La Vandekames”

0
604

Per primera vegada Vandellòs acollirà una Cursa i Caminada de Muntanya “La Vandekames”, prova inclosa dins del circuit de Curses de Muntanya del Baix Camp. Des de l’organització esperem que sigui el principi de properes edicions i que tothom que hi participi gaudeixi del bonic circuit que us hem preparat. Aquesta prova tindrà 2 recorreguts, una per a caminants i una altra per a corredors, de 10 i 17,5 km respectivament. El recorregut transcorrerà per un entorn meravellós i envoltat de dues Serres: la Serra de Vandellòs i la Serra de Santa Marina.| Ara i amb el suport de la vila de Vandellòs, el seu ajuntament, el Patronat d’esports, el Centre Cultural Esportiu i Recreatiu de Vandellòs i de tota la seva gent i aprofitant la nostra experiència en aquets tipus d’esdeveniments os convidem a participar en la primera edició de la VandeKames 2011 Tots els participants a la VandeKames 2011, rebran un parell de bastons de muntanya, a mes hi haura piscina i barbacoa per a tots els corredors i acompanyants. NOM I EDICIÓ: Cursa i Caminada de mu ntanya VandeKames TIPUS: Cursa de Muntanya DATA: 6/8/2011 Dissabte DISTÀNCIA CURSA (metres): 17.500 metres DISTÀNCIA CAMINADA (metres): 10.000 metres POBLACIÓ: VANDELLÒS COMARCA: BAIX CAMP PROVÍNCIA: TARRAGONA HORA: 9:00 LLOC DE SORTIDA: Pavelló Esportiu Vandellòs LLOC D’ARRIBADA: Pavelló Esportiu Vandellòs ORGANITZADOR: C Virginia Bay – Tretzesports – Ajuntament Vandellòs TELÈFON: 627408866 – 696472424 WEB: http://www.tretzesports.com/vandekames2011/index.html CORREU: vandekames@tretzesports.com PREU: 15 federats – 18 no federats (ASSEG. ACCIDENTS INCLOSA) INSCRIPCIÓ: http://www.tretzesports.com/vandekames2011/index.html NÚMERO MÀXIM DE PARTICIPANTS: 300 SERVEIS: Vestidors, dutxes, piscina al acabar la cursa, barbacoa popular per tots els participants i acompanyants AVITUALLAMENTS: 6 en cursa i a l’arribada OBSEQUIS: Tots els participants a la Vandekames 2011, rebran un parell de bastons de muntanya de la marca Joluvi – Ario

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.