Cursa i Caminada de Muntanya “La Vandekames”

0
358

Per primera vegada Vandellòs acollirà una Cursa i Caminada de Muntanya “La Vandekames”, prova inclosa dins del circuit de Curses de Muntanya del Baix Camp. Des de l’organització esperem que sigui el principi de properes edicions i que tothom que hi participi gaudeixi del bonic circuit que us hem preparat. Aquesta prova tindrà 2 recorreguts, una per a caminants i una altra per a corredors, de 10 i 17,5 km respectivament. El recorregut transcorrerà per un entorn meravellós i envoltat de dues Serres: la Serra de Vandellòs i la Serra de Santa Marina.| Ara i amb el suport de la vila de Vandellòs, el seu ajuntament, el Patronat d’esports, el Centre Cultural Esportiu i Recreatiu de Vandellòs i de tota la seva gent i aprofitant la nostra experiència en aquets tipus d’esdeveniments os convidem a participar en la primera edició de la VandeKames 2011 Tots els participants a la VandeKames 2011, rebran un parell de bastons de muntanya, a mes hi haura piscina i barbacoa per a tots els corredors i acompanyants. NOM I EDICIÓ: Cursa i Caminada de mu ntanya VandeKames TIPUS: Cursa de Muntanya DATA: 6/8/2011 Dissabte DISTÀNCIA CURSA (metres): 17.500 metres DISTÀNCIA CAMINADA (metres): 10.000 metres POBLACIÓ: VANDELLÒS COMARCA: BAIX CAMP PROVÍNCIA: TARRAGONA HORA: 9:00 LLOC DE SORTIDA: Pavelló Esportiu Vandellòs LLOC D’ARRIBADA: Pavelló Esportiu Vandellòs ORGANITZADOR: C Virginia Bay – Tretzesports – Ajuntament Vandellòs TELÈFON: 627408866 – 696472424 WEB: http://www.tretzesports.com/vandekames2011/index.html CORREU: vandekames@tretzesports.com PREU: 15 federats – 18 no federats (ASSEG. ACCIDENTS INCLOSA) INSCRIPCIÓ: http://www.tretzesports.com/vandekames2011/index.html NÚMERO MÀXIM DE PARTICIPANTS: 300 SERVEIS: Vestidors, dutxes, piscina al acabar la cursa, barbacoa popular per tots els participants i acompanyants AVITUALLAMENTS: 6 en cursa i a l’arribada OBSEQUIS: Tots els participants a la Vandekames 2011, rebran un parell de bastons de muntanya de la marca Joluvi – Ario

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.