CAMPIONAT D\’ESPANYA CADET PER SELECCIONS AUTONÒMIQUES

0
743

Catalunya, Campiona a la Categoria Masculina i a la Femenina
El passat cap de setmana, 11 i 12 de juny, s\’ha celebrat el Campionat d\’Espanya Cadet per Seleccions Autonòmiques, organitzat pel Consejo Superior de Deportes, al Centre de Perfeccionament Tècnic Esportiu Río Esgueva de Valladolid. Els equips catalans han aconseguit la victòria tant a la categoria masculina com a la femenina, reeditant el doblet aconseguit les tres edicions passades.| Els equips catalans han tingut una actuació excel·lent, obtenint una victòria amb gran diferencia de punts amb els altres equips. Els nois han aconseguit cinc victòries individuals i les noies han vençut en cinc proves. Els guanyadors individuals han estat Ingrid Andrés als 100 metres amb 12”23, Judit Pérez als 3.000 m amb 10’37”03, Mar Vico en alçada amb 1,66 m, Constança Cerrada en triple amb 11,86 m, Adriana Muñoz als 3 km marxa amb 14’46”60, Javier Delgado als 300 m tanques 38”64, Gerard Mateu Porras als 100 m tanques amb 13”70, Aleix Pí en perxa amb 4,50 m, Francesc Viaplana en triple salt amb 13,42 m i Miguel Alberto Blanco en martell amb 70,38 metres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.