IV Cursa Popular per la Integració La Maquinista Districte Sant Andreu

0
428

El diumenge 3 de Juliol es celebrarà la IV Cursa per la Integració La Maquinista Districte Sant Andreu, cursa urbana que transcorrerà per els carrers del districte de Sant Andreu de Barcelona.
La prova començarà i acabarà al costat del centre comercial La Maquinista, però es desenvoluparà gairebé en la seva totalitat pels carrers de la ciutat de Barcelona i del districte de Sant Andreu, per un circuit urbà de 5 km de longitud, al qual, en funció de la categoria participant, faran una o dues voltes, per completar la distància estàndard de la cursa, de 10 km. La cursa s\’adreça a tots els públics i s\’hi establiran categories diferents, segons les capacitats físiques de cada persona. La prova es comunicarà a través de múltiples mitjans de comunicació i a través del propi centre comercial i s\’espera assolir la xifra de 4.500 participants, en aquesta edició.| Aquesta cursa formarà part de les activitats que es van desenvolupant en el centre comercial La Maquinista amb motiu de les Jornades de Sensibilització per a Persones amb Minusvalia i discapacitat, per tant, estarà oberta a la participació d\’aquelles persones que ho desitgin amb independència de la raça, la nacionalitat, el sexe o la minusvalia. La cursa comptarà amb la participació i el recolzament de AMIBA, FAMAC, Ajuntament de Barcelona (Districte de Sant Andreu), Guàrdia Urbana i Centre Comercial La Maquinista. Entre les accions de caràcter social que La Maquinista a dut a terme l\’any 2010 i 2011, destacar: Jornades de Sensibilització per a Persones amb Discapacitat. Aquestes jornades permeten que els afectats per alguna incapacitació, física/ mental, facin tot un seguit d\’activitats culturals i esportives, en els amplis espais del centre comercial La Maquinista, sensibilitzant i acostant així als ciutadans a les dificultats amb què es troben habitualment aquest col·lectiu i, si més no en el referent també a l\’esport. Gràcies a l\’èxit de participació en les III Jornades, AMIBA, FAMAC i La Maquinista van acordar repetir l\’experiència any rere any. Per a aquesta nova edició, també s\’hi preveuen activitats de caràcter cultural (recital de poesia) i esportiu (bàsquet, tennis de taula, etc.) i activitats de sensibilització, en les quals els visitants del centre entre d\’altres accions, hauran de seure en una cadira de rodes i intentar fer activitats quotidianes i regulars de la llar, com ara posar la rentadora, obrir el frigorífic, parar la taula, etc. per adonar-se de les dificultats que implica quelcom que pot semblar tan senzill. Aquestes jornades de Sensibilització finalitzen amb la tradicional cursa per la Integració el proper 3 de Juliol.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.