CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL, ALEVÍ i BENJAMÍ

0
468

Un Rècord d’Espanya i dos de Catalunya: Anna Massa en Perxa Inf. amb 3,10 m
Naima Ait Alibou als 1.000 m Inf. amb 3’17”34
Héctor Ramos en salt d’Alçada Aleví amb 1,51 m
El passat dissabte 11 de juny es va celebrar la Jornada Final dels Campionats de Catalunya Infantil, Aleví i Benjamí a l\’Estadi Municipal de Can Jofresa de Terrassa. Una gran jornada d’atletisme on s’han aconseguit un Rècord d\’Espanya i dos Rècords de Catalunya, un Infantil i un Aleví. La saltadora Anna Massa (Girona C.B-CAP) ha establert un nou Rècord d’Espanya Infantil de salt amb perxa amb una marca de 3,10 metres. Naima Ait Alibou (CE Penedès) ha batut el rècord de Catalunya dels 1.000 m obstacles amb un registre de 3’17”34.| A la categoria Aleví, Héctor Ramos (CA Igualada) ha establert un nou Rècord Català de salt d’alçada amb un millor salt de 1,51 metres.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.