Campionat d’Europa de Curses de Muntanya

0
405

En la localitat italiana de Valmalenco es va disputar aquest diumenge el Campionat d’Europa de Curses de Muntanya, on el santfeliuenc de l’Avinent Manresa JUST SOCIATS va contribuir de forma directa, com a quart component de la sel.lecció classificat, aportant els seus punts, al titol europeu que el combinat espanyol va aconseguir del tot merescut. Sobre un recorregut de 31 quilòmetres amb un desnivell positiu de 1850 metres i un desnivell negatiu de 1800 metres, amb sortida a Valmalenco (Itàlia) i arribada en Valposchiavoen (Suissa), la competición s’ha desenvolupat entre els quasi 1000 metres d’altitud en la seva part mes baixa i els 2627 metres del seu sostre situats en el Pas de Campagneda.| La cursa va estar dominada de principi a fi per el corredor xec ROBERT KRUPICKA. En segona posició, proclamant-se sots-campió d’Europa va estar l’atleta espanyol LUIS ALBERTO HERNANDO arribant a quasi cinc minuts de KRUPICKA. El podi l’ha completat l’italià MIHAIL MAMLEEV. El seu company de sel.lecció DAVID LOPEZ CASTAN va estar 4rt, el valencià RAMON RECATALÀ va entrar en 8ena posició, JUST SOCIATS (16è), i IVAN ORTIZ (17è) com a darrer component de la sel.lecció espanyola. SOCIATS, que s’agafarà aquesta setmana per recuperar de l’esforç realitzat, pendrà part aquest proper diumenge en el Campionat d’Espanya de Muntanya de la Real Federació Espanyola d’Atletisme que es disputarà en El Zauzal, en l’illa canaria de Tenerife.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.