Kilian Jornet bat el rècord d\’ascensió de la Muntanya Olympus de Grècia

0
401

L\’atleta del Salomon Santiveri ha iniciat els Kilian’s Quest 2011 batent el rècord d\’ascens i descens de la Muntanya Olympus en 5h19’45
Després de les seves victòries a Austràlia i Zegama, Kilian ha realitzat el primer dels desafiaments personals que aquest any li portarà a coronar muntanyes mítiques de tots els continents
Després de les seves victòries en la The North Face 100 Austràlia i el seu quart títol en la Zegama-Aizkorri, Kilian Jornet torna a estar enhorabona avui lloc que ha signat un rècord en la seva primera prova del Kilian’s Quest, una sèrie de reptes personals que en una primera escala li han portat a Grècia, i més concretament a la Muntanya Olympus. Kilian ha batut el rècord d\’ascens i descens a el ‘Tron de Zeus’ després de superar els 45 quilòmetres del recorregut en un temps de 5h19:45. | La raó de triar Grècia com a primera destinació es basa que l\’atletisme va néixer com a esport precisament al país hel·lè, bressol dels Jocs Olímpics. El recorregut constava d\’un total de 45 Quilòmetres, amb un desnivell positiu de mes de 2.800 metres en els primers 22,6 Km, cobrint un desnivell positiu total de 3508 metres i 3228 de desnivell negatiu. “He tingut bones sensacions en la pujada, encara que he notat les cames una mica pesades, suposo dels entrenaments dels últims dies. M\’he trobat molt bé en la part tècnica, i he gaudit molt en la baixada que ha estat molt llarga i tècnica”, ha explicat l\’atleta. La propera cita de les Kilian’s Quest està prevista per al mes de novembre, data en la qual Kilian es desplaçarà fins a Perú, on rememorarà el sistema de correus inca que es basava a córrer. Allí s\’enfrontarà a un recorregut molt més deixo anar que en el repte grec, ja que haurà de superar entre 85 i 120 quilòmetres. Abans, no obstant això, Kilian participarà en la Western States 100 a Estats Units, una prova de 161 Km.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.