L\’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa entrega 15.000 euros a la Fundació Esclerosi Múltiple.

0
485

El passat mes d\’abril es va celebrar al Circuit de Catalunya, la XI edició de la cursa solidaria “Mulla\’t i Corre per l\’esclerosi múltiple”, organitzada per l\’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, la Fundació Esclerosi Múltiple i l\’Ajuntament de Montmeló, amb el suport de la Secretaria General de l\’Esport de la Generalitat de Catalunya, el Circuit de Catalunya, la Federació Catalana d\’Atletisme i el Diari Sport. El principal objectiu d\’aquesta cursa es la recaptació de fons per donar suport a la lluita contra l\’esclerosi múltiple. | En aquesta onzena edició, aproximadament, uns 2.300 corredors/es van participar en les diferents proves organitzades: la cursa dels 10.000 metres, els 3.000 m., la milla i les curses en patins. L\’import total de les inscripcions ha estat la quantitat entregada a la Fundació Esclerosi Múltiple, un total aproximadament de 15.000 euros, que aniran destinats a la lluita contra aquesta infermetat. Us adjuntem fotos de l\’acte d\’entrega: La primera foto capta el moment en que la presidenta de la Fundació Esclerosi Multiple, fa entrega d\’una placa en agraïment als organitzadors de la cursa, d\’esquerra a dreta apareixen, Sr. Josep Maria Entente, representant de la Federació Catalana d\’Atletisme, Sra. Rosamaria Estrany, presidenta Fundació Esclerosi Múltiple, representants de l\’Ajuntament de Montmeló, recull la placa la tinent alcalde d\’aquest Ajuntament, i el Sr. David Otero, president de l\’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa. En la segona foto apareix el moment d\’entrega del xec bancari. El Sr. Andreu Melendo, Director de Finances de l\’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i la Sra. Rosamaria Estrany, Presidenta Fundació Esclerosi Múltiple.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.