LA MITJA TERRASSA ENTRE LES MILLORS MARQUES DEL RÀNQUING DE MITGES.

0
542

La Mitja Marató de Terrassa, organitzada per l\’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa, es situa entre les millors marques del rànquing. Publicat el Rànquing de marques de Mitjes d\’aquesta temporada, de les 50 primeres marques, 25 s\’han fet a la prova egarenca, que aquesta temporada ha celebrat la seva dotzena edició.
La Mitja Marató de Terrassa va celebrar la primera edició l\’any 2000 i ja son dotze les edicions disputades. La seva evolució ha estat molt important convertint-se en una de les proves mes prestigioses en el calendari del mon de l\’Atletisme. La última edició celebrada, de nou, es va batre el record de participants amb un total de 3.196 atletes.| La tretzena edició de la Mitja Marató de Terrassa es celebrarà el 29 de gener de 2012. Per una altre banda, demà dissabte es celebra la Cursa de Festa Major de Sant Llorenç, prova puntuable per la vuitena edició del Circuit de Curses Activa\’t. La cursa Infantil s\’iniciarà a les 18\’30 h amb un recorregut de 1.500 metres aproximadament. A les 19 hores s\’iniciarà la cursa d\’adults amb un recorregut aproximat de 5.500 metres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.