Revista MARATHON de JUNY (Cursa de la Vila Olímpica Gratis)

0
407

Comencem amb 3 grans reportatges: PRIMER, la tràgica mort als 24 anys de Samuel Wanjiru campió de la marató olímpica de Pequín i molt conegut a Casa Nostra per ser el guanyador de la Mitja de Granollers.. SEGON, la Cursa Nocturna de l‘Hospitalet que en només dues edicions ha sumat 4.000 participants. TERCER, la Mitja Marató de Tàrrega amb de 900 corredors a la capital de l’Urgell. I destaquem una NOVA SECCIÓ “Entrenaments grupals”. En aquest primer reportatge, el Runnersworld de Barcelona. I, a més a més, els comentaris de: Mitja Marató de Girona. Costa Brava Xtrem Running, a Blanes. Cros de Can Caralleu, a Barcelona. Milla Sagrada Família, a Barcelona. Canet Race de 10 km, a Canet de Mar. Cursa Fira de Sant Isidre, a Cardedeu Cursa Popular de Parets. Cursa El Catllar, a Tarragona. I un petit resum de darrera hora del primer llibre d’Alexandra Panayotou| A les pàgines centrals com és habitual, trobareu el CALENDARI de les properes proves populars de finals de JUNY i totes les del JULIOL. La coordinadora del Calendari, Alèxia, ens ofereix en aquest número més de 50 propostes diferents amb les dades bàsiques de cada competició amb un telèfon de contacte o una adreça d’e-mail per a fer la vostra inscripció o demanar informació. Si tot això és del vostre interès i encara no sou subscriptors de la revista US PODEU FER SUBSCRIPTORS PER LA WEB a: www.revistamarathon.com (recordeu que Marathon NO es ven als quioscos, només es distribueix per subscripció). OFERTA: INSCRIPCIÓ a la CURSA de la VILA OLÍMPICA GRATIS els que es facin subscriptors de la revista durant el mes de JUNY.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.