LA PRIMERA CURSA DE LA CREU ALTA , 5ª ETAPA DELS SABADELL RUN SÈRIES 2011

0
449

Aquest diumenge i dins del marc dels actes de la festa major del barri de la Creu Alta se celebrarà la primera edició de la cursa atlètica i que al mateix temps serà puntuable com la 5º etapa de les nova i reeixida iniciativa de les Sabadell Run sèries 2011.| La competició serà a partir de les 9.30 del matí amb sortida i arribada a la plaça de la Creu Alta i amb un recorregut urbà d\’1.000 metres aproximadament, a través de la carretera de Prats , c/ Gambús , c/ Major i c/ Lluís Carreras . Per a la categoria infantil ( fins a 14 anys ) amb una volta al circuit descrit i per a la categoria Open (a partir de 15 anys d\’ara endavant ) hauran de donar dues voltes al circuit descrit.Les inscripcions es realitzen en el punt de sortida a partir de les 8.30 del matí fins a un màxim de 200 atletes al mòdic preu de 3 euros i que donaran dret a recollir l\’obsequi commemoratiu així com el avituallament final. En l\’aspecte purament esportiu recordar que els dos líders actuals de les Sabadell run Sèries 2011 són en categoria masculina Jordi Cruz (JAS) i en la categoria femenina Andrea Guimerà ( independent) que tindran l\’oportunitat de perllongar el seu liderat en la Creu Alta.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.