La Cursa de la Vila Olímpica 2011 supera ja els 1.000 inscrits

0
506

Fidel a la seva cita amb els atletes populars, la Cursa de la Vila Olímpica de Barcelona torna un any més al calendari de proves esportives el proper 26 de juny. El ritme d\’inscripcions per a aquesta edició número 21ha començat molt forta, com ho demostren els 1.000 atletes que ja han reservat el seu dorsal per competir en un dels circuits més plans de les carreres de 10km que se celebren a la ciutat.| La sortida tindrà lloc a les 9:00h en la confluència de la Avinguda Icària i el carrer Arquitecte Sert (just davant del Poliesportiu Nova Icària) i recorrerà els llocs més emblemàtics dels barris de la Vila Olímpica i del Poblenou. Una vegada finalitzada la prova absoluta, al voltant de les 10:30h, començaran a disputar-se diferents carreres per a atletes de categories de promoció en un circuit tancat en la mateixa Av. Nova Icària. La inscripció per a la prova, al preu de 13 euros, pot realitzar-se a través de la pàgina web oficial www.cursavilaolimpica.org, en la Comissió de Curses de Fons (Rambla Guipúscoa, 23 – 25, 5ºA –Barcelona) o en les següents tendes fins al proper 22 de juny: Runnersworld – Passeig de Garcia i Faria, 31 – 08005 Barcelona Probike R+T – C/París, 128 – 08036 Barcelona Domingo Català – Carretera de la Bordeta, 79 – 08014 Barcelona BIKILA – Passeig de Pujades, 7 – 08005 Barcelona La Cursa de la Vila Olímpica de Barcelona donará el 4% de l\’import de les inscripcions a l\’Associació Gossos d\’Assistència i Animals de Teràpia (PAAT).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.