DOBLE CITA PELS TRIATLETES CATALANS

0
476

El passat cap de setmana es van organitzar dues important proves de triatló a casa nostra . Mataró ho tenia tot a punt per que el passat diumenge es portes a terme la onzena edició del triatló Ciutat de Mataró però les intenses pluges caigudes al lo llarg de la nit anterior van deixar del tot impracticable el segment del ciclisme el que va obligar prèvia acord pres per la majoria dels clubs presents que el triatló es reconvertís en un aquatló a on es van nedar a mar obert 1.000 metres per tot seguit acabar amb una cursa a peu de 5.000 metres per tota la zona de platges i la zona portuària.| A la categoria masculina Santi Pellejero (Club VO2 ) es va endur la victòria desprès de 31 minuts i 2 segons , 22 segons per davant del seu companys de Club Albert Parreño , el tercer graó del podi absolut i primer sub 23 , per Pau Castellvell (Cerrr Igualada).Per equips 1º Club VO2 (Pellejero-Parreño-Royo) 2º els amfitrions del Centre Natació Mataró (Roldan-Casal-López) 3º Club Natació Prat-triatló (Cardo-Mir-Gonzalez). A la vessant femenina contundent victòria per la Campiona de Catalunya absoluta d´aquatló que encara pertany a la categoria junior , Anna Flaquer (Team Calella Triathlon) amb un temps de 36 minuts 22 segons , un marge de 1 minut i 8 segons d’avantatge a la segona classificada absoluta Neus Cayla (Centre Natació Mataró ) 3ª classificada la seva companya de Club Sara Loehr. Per equips primera posició per les amfitriones Centre Natació Mataró (Cayla-Loehr-Brillas) 2ª Club Natació Vic-etb (Aveni-Ferrer-Peix)3ª I 3 Triathlon (Sánchez-Dosta-Molero). SALOU ACULL EL PRIMER EXTREME MAN
La primera edició del Extrem Man va ser tot un èxit en un triatló sota les mateixes distancies del prestigiós segell “ironman” així el prop de 300 triatletes que van creuar la línia d’arribada van deixar enrere 3.800 metres de natació a mar obert , 180 quilòmetres de ciclisme de carretera , en un traçat molt selectiu , incloent-hi el pas pel cim de la Mussara , amb els seus 960 metres d’altitud i per acabar la cursa a peu completant els 42.195 metres de la marató. Els favorits van fer bons totes les travesses i en categoria masculina el Francès Olivier Marceau es va endur el triomf amb un crono de 9 hores 29 minuts 4 segons ; 2º lloc per Pau Zamora (C.E.T. Distance) 3º Israel Escudero (Club Natació Reus Ploms).En fèmines aclaparadora victòria ja que nomes es va veure superada pels 9 primers classificats de la categoria masculina , la Francesa Alexandra Louison amb un temps final de 10 hores 27 minuts 58 segons.2º Aline Choretier (França) 3º Pauline Damiens (França)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.