VII Cursa de Cantonigròs

0
509

  El passat diumenge 5 de juny es va celebrar la VII Cursa de Cantonigròs amb una nombrosa participació malgrat el mal temps.  
La prova es realitza en memòria de Ramon Oliu, qui fou l’introductor del córrer en la seva vessant popular, malauradament desaparegut l’any 2005.   Després de dues curses infantils de curt recorregut, van realitzar la cursa de 10 Km els adults. Una prova que transcorre per l’antic camí forestal que duu a Tavertet, en un paratge excepcional del Collsacabra.  | El guanyador d’enguany ha estat Toni Flores, amb 35:38, seguit de Jaume Aragonés (36:49) i Ivan Parés (36:54). La guanyadora, que ho va fer en 46:16, va ser Eva Serradell; Carme Muntal la segona (46:48), i  Nina Costas (48:50), la tercera. Es dóna la circumstància que el vencedor també va guanyar la cursa de 2009; el segon l\’ha guanyat varies vegades; i la segona enguany, va entrar vencedora l’any passat. Resulta curiós que coincideixin els guanyadors amb edicions anteriors perquè en aquesta prova no hi ha premis per a ningú; és d’aquelles curses gratuïtes, en les quals es córrer pel plaer del córrer.   Un apunt: van participar a la cursa els periodistes esportius de TV3, Arcadi Alibés i Artur Peguera i el director de la marató de Barcelona, Bep Solé (tots tres van córrer plegats i van fer el mateix temps: 44:52), qui en un senzill però emotiu acte, amb un minut de silenci abans de la sortida, va lliurar un ram de flors a la germana de l’homenejat.                                    

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.