CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PROVES COMBINADES

0
329

Agustí Fèlix i Tamara del Rio, Campions
Jaël Bestué, Rècord de Catalunya Aleví de 60 m amb 8”39 i de 60 m.t amb 9”40
Aquest cap de setmana, 4 i 5 de juny, s\’ha celebrat el Campionat de Catalunya de Proves Combinades en les categories Absolut, Promesa, Júnior i Juvenil, així com el Campionat de Catalunya de Proves Combinades per a les categories de promoció Aleví, Infantil i Cadet a l\’Estadi Joan Serrahima de Barcelona. Agustí Fèlix (FCB) s\’ha proclamat campió absolut de la prova del decatlò amb una marca de 7.441 punts i Tamara del Rio (AAC) a la prova de l\’heptatlò amb un registre de 4.871 punts.| A la categoria aleví, s\’ha proclamat Campiona Jaël Bestué (CM St Cugat) i ha batut el Rècord de Catalunya de 60 metres amb 8”39 i el de 60 m tanques amb 9”40. El Campió masculí ha estat Héctor Ramos (CA Igualada). Els campions infantils han estat Ona Rossell (CA Calella) i Marcel Guiu (CN Reus P). A la categoria Cadet Jordi Yoshinori Matsuoka (CA Igualada) en nois, i Jankey Sowe (CA Laietània). Els vencedors juvenils han estat Ivo Sánchez (CA Gavà) i Anna Ruiz (ISS-L\’H). El títol júnior ha estat per Sílvia Gutiérrez (CA Tarragona) i Jesús Castillo (Cornellà At.) i el promesa per la mateixa vencedora absoluta, Tamara del Rio (AAC) i Cristian Montero (Girona CB-CAP).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.