CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PROVES COMBINADES

0
491

Agustí Fèlix i Tamara del Rio, Campions
Jaël Bestué, Rècord de Catalunya Aleví de 60 m amb 8”39 i de 60 m.t amb 9”40
Aquest cap de setmana, 4 i 5 de juny, s\’ha celebrat el Campionat de Catalunya de Proves Combinades en les categories Absolut, Promesa, Júnior i Juvenil, així com el Campionat de Catalunya de Proves Combinades per a les categories de promoció Aleví, Infantil i Cadet a l\’Estadi Joan Serrahima de Barcelona. Agustí Fèlix (FCB) s\’ha proclamat campió absolut de la prova del decatlò amb una marca de 7.441 punts i Tamara del Rio (AAC) a la prova de l\’heptatlò amb un registre de 4.871 punts.| A la categoria aleví, s\’ha proclamat Campiona Jaël Bestué (CM St Cugat) i ha batut el Rècord de Catalunya de 60 metres amb 8”39 i el de 60 m tanques amb 9”40. El Campió masculí ha estat Héctor Ramos (CA Igualada). Els campions infantils han estat Ona Rossell (CA Calella) i Marcel Guiu (CN Reus P). A la categoria Cadet Jordi Yoshinori Matsuoka (CA Igualada) en nois, i Jankey Sowe (CA Laietània). Els vencedors juvenils han estat Ivo Sánchez (CA Gavà) i Anna Ruiz (ISS-L\’H). El títol júnior ha estat per Sílvia Gutiérrez (CA Tarragona) i Jesús Castillo (Cornellà At.) i el promesa per la mateixa vencedora absoluta, Tamara del Rio (AAC) i Cristian Montero (Girona CB-CAP).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.