Benito Ojeda i Montse Mas, campions absoluts de la 22a Cursa Popular de Badia del Vallès

0
562

Èxit de participació en la 22a Cursa Popular de Badia del Vallès amb un miler d\’atletes que han pres la sortida en l\’Avinguda Burgos. Una carrera que ha comptat amb 6 quilòmetres de recorregut i que ha passat per la nova zona que limita amb Sant Pau de Riu Sec. Després de poc més de 13 minuts, ha arribat el primer corredor a la línia de meta. Benito Ojeda qui, casualment, lluïa el dorsal nº1, ha tornat a guanyar la cursa de Badia, ja que en la passada edició també es va emportar la victòria. En segona posició ha entrat David Guiamet, mentre que Ricardo Mera ha estat 3r. En categoria femenina, Montse Mas ha estat la vencedora absoluta, mentre que Elena López ha estat 2a i Mª Carmen Molina 3a.| El centre Fisio Teràpies ha instal•lat una carpa amb fisioterapeutes per tractar als atletes al final de la cursa, abans del lliurament de premis. Un espectacle esportiu el que s\’ha viscut a la Plaça Major i que ha estat amenitzat pel periodista Cristian Mestres. La Cursa Popular de Badia del Vallès ha comptat amb la col·laboració de Fisio Teràpies, Badia Veterinària, GEDO, El Bodegón, Marmara, Desitj Estilistes, La Torrada, Estanco nº2, Eva Rueda Fotògrafa, Informanía, Farmàcia Budallés, Línia Pràctica, Eclipsi Papereria, Moreno Antolinos, Baena Espectacles, Keramos i Fusteria Gómez. Sense premi en categoria femenina La cursa ha estat organitzada per l\’Ajuntament de Badia del Vallès i la regidoría d\’esports, sense la col·laboració del Club d\’Atletisme de Badia que malgrat l\’experiència aportada en anys anteriors, en aquesta ocasió només ha actuat com a participant. La demora en el lliurament de premis ha estat notable, així com la incomprensible decisió de premiar al vencedor absolut amb un viatge de cap de setmana, una impressora, un rellotge i unes ulleres per córrer, mentre que en categoria absoluta femenina no s\’ha tingut la mateixa distinció. En la Cursa Popular de Badia del Vallès no hi ha igualtat. Resultats Absolut masculí 1r Benito Ojeda 2n David Guiamet 3r Ricardo Mera Absolut femení 1a Montse Mas 2a Elena López 3a Mª Carmen Molina Residents Badia masculí 1r José Salvador 2n Abdellatil El Khal 3r David Clavelhina Residents Badia femení 1a Aicha Ouabdeslem 2a Soraya Hurtado 3a Encarna de la Calle Sènior masculí 1r Jaume Domingo 2n Xavier Serra 3r Xavi Tomasa Sènior femení 1a Patricia Fernández 2a Sonia Gallego 3a Esther Benavente Veterans masculí 1r Juan Luis Torres 2n José González 3r Joaquin Reyes Veterans femení 1a María Castro 2a Charo Roldán 3a Carmen Illescas Juvenil masculí 1r Mustapha Lahman 2n Osama Chitioui 3r Mohamed Lahman Juvenil femení 1a Noela Torroba 2a Verónica Mesa 3a Cristina Rodríguez Cadet masculí 1r Luis Grima 2n Mohamed Outchazaft 3r Mohamed Chelbat Cadet femení 1a Fatima Outghazalt 2a Alba Bonell 3a Siham Alaoui Infantil masculí 1r Khalid Kmal 2n Ahmed Ouhamou 3r Anass Dhimane Infantil femení 1a Paula Pulido 2a Gloria Zapata 3a Nuria García Aleví masculí 1r Alex Salas 2n Simón Lázaro 3r Lhaussin Outchazaft Aleví femení 1a Mar Ojeda 2a Naima Ben Yedir 3a Rosa Mª García Benjamí masculí 1r Isaac Paradas 2n David Sempere 3r Adrián Bricio Benjamí femení 1a Emma Ojeda 2a Paula Hernández 3a Aicha Outghazaft Prebenjamí masculí 1r Sergio Martín 2n Mohamed Alaoui 3r Sergio Salas Prebenjamí femení 1a Aicha Outghazaft 2a Diana Persa 3a Naiara Núñez Adaptats femení 1a Marian Polo Adaptats masculí 1r José Mª Prado 2n Erik Romero 3r Rubén Jiménez Atleta més jove: José Cañamero Atleta de més edat: María Vallejo Escola més participativa 1a La Seguidilla 2a La Sardana 3a La Jota Entitat esportiva més participativa 1a Club Natació Badia 2a Kàrate Badia 3a Club Judo Badia Dibuix infantil 1a Joana Martínez 2a Marina Gragera 3r Toni Fernández

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.