CAMPIONAT DE CATALUNYA JUVENIL

0
473

El passat dissabte 4 de juny, es va disputar la setzena edició del Campionat de Catalunya Juvenil a l\’Estadi Municipal d\’Amposta. Ha estat una bona jornada d\’atletisme amb la consecució d\’un Rècord de Catalunya i cinc Rècords dels Campionats.
El Rècord Català ha estat per l\’equip de relleus de l\’Agrupació Atlètica de Catalunya de 4X100 metres amb un registre de 43”92 i un equip format per Jordi Anguera, Aaron Mauri, Camilo Ariel González i Joaquim Cotano.| Els rècords dels campionats han estat a càrrec de la Paula Adriana Hritiuc (FCB) que s\’ha imposat a la prova dels 2.000 m obstacles amb una marca de 7\’25”58, Ariadna Ramos (CA Igualada) ha marcat 14”32 als 100 m tanques, Clara Amat (AAC) ha fet un millor salt de 3,75 m en perxa i Marina Muzas (UGE Badalona) va llançar 38,51 metres en disc. Per últim, l\’Agrupació Atlètica de Catalunya ha millorat el Rècord dels Campionats del relleu 4X400 m amb 3\’32”20 i un equip format per Daniel Abate Garcia , Joaquim Cotano, Marc Ericsson i Jordi Anguera.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.