La festa de l’Extreme Man 226 Salou a punt de començar

0
2119

Ja ha arribat el gran dia per als 400 participants del primer triatló Extreme Man 226 Salou – Costa Daurada. A més dels esportistes pioners que recorreran 3,8 km de natació, 180km de bici i 42,2 km a peu el proper diumenge, l\’esdeveniment mourà moltes persones… voluntaris, Mossos d\’Esquadra, Protecció Civil, clubs esportius, associacions, mitjans de comunicació, i molts altres s\’uneixen a la gran família del triatló durant aquest cap de setmana.
\”Obviament, per a organitzar un triatló de Llarga Distància, és imprescindible aconseguir tot un conjunt de suports. Entre ells, destacaria el treball dels voluntaris \”. Eloi Moragues, director de l\’Extreme Man 226 Salou Costa Daurada, no pot ser més clar. Els 400 voluntaris esperats aquest cap de setmana a la cursa es trobaran a cada racó dels recorreguts, per assegurar una cruïlla, actuar en un avituallament, lliurar dorsals, donar informació, rebre els participants després de la meta …| Encara que els voluntaris són la columna vertebral de la cursa, l\’organització també comptarà amb l\’ajuda de 150 persones de Protecció Civil, 34 Mossos d\’Esquadra i 25 motoristes del Moto Club de Salou, només per controlar el recorregut ciclista. \”El tram en bicicleta sempre és el més complicat de gestionar. Ho és encara més per a un circuit d\’una sola volta com ho hem dissenyat per a l’Extreme Man 226 Salou. Són 180 km per marcar, conèixer a la perfecció per poder anticipar els problemes. Hi ha un treball important de coordinació, ja que s\’utilitzen molts recursos materials i humans per cobrir el recorregut \”, explica Eloi. Potser que sigui una ajuda menys pràctic, i no directament involucrats en el repte esportiu, però els organitzadors tindran el plaer d\’acollir a gairebé 100 membres d\’associacions locals, entre quals Els Gegants de Salou, Els Maleïts de Salou, l\’Escola de Dansa Sandra Rubí, el grup Swing Freacks … Tots preparats per a crear un gran ambient al Passeig Jaume I durant tot el cap de setmana. Però per ser divertida, aquesta responsabilitat no és menor: \”és molt important que els participants reben els ànims del públic, i puguin sentir el fervor popular darrere de cada un dels seus passos en el passeig. És una cosa que no es podria aconseguir sense aquests grups d\’animació\”, afirma el director de cursa. Ara que només falten només 3 dies per a la cursa, i queda orquestrar la bona voluntat de tots.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.