La VI Marató de Muntanya de Berga escalfa motors

0
430

L\’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà organitzarà el diumenge 5 de juny la VI Marató de Muntanya de Berga, enguany la segona prova de la X Copa Catalana de Curses de Muntanya de la FEEC.
Torna el clàssic recorregut de sempre amb un recorregut de 42,2 km i un desnivell de 2.930 m, amb dues pujades als Rasos de Peguera i la “temuda” pujada al sostre de la cursa, la Gallina Pelada (2.321 m). La sortida serà a les 7 h des del passeig de la Indústria de Berga i l’arribada serà també a la capital del Berguedà.| Campionat de Catalunya júnior i sub-23 D’altra banda, l’organització també ha preparat, pel mateix dia, la Cursa d’Alta Muntanya del Berguedà (20 km i 1.500 m de desnivell). Sortirà des del mateix lloc que la marató, tot i que a les 9 h. Aquesta cursa enguany serà el Campionat de Catalunya de Curses de Muntanya de la FEEC per a les categories júnior (16 i 17 anys) i sub-23 (de 18 a 22 anys). Una ocasió ideal perquè els corredors més joves posin a prova la seva força i talent. Pel que fa a les inscripcions i a la resta de particularitats de la cursa (horaris, desnivells, recorregut) no deixeu de consultar el següent enllaç. Així que ja ho sabeu. Els amants de les curses de muntanya teniu una cita ineludible al Berguedà. No us la podeu perdre.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.