Nike+GPS, gratis pel seu cinquè aniversari

0
446

Nike està d\’aniversari. La popular marca de roba esportiva celebra els cinc anys de vida de la seva aplicació per Nike+. Un dispositiu que permet els corredors aconseguir el seu màxim potencial a través de l\’ iphone
Per celebrar-ho Nike ha decidit regalar la app Nike+GPS per temps il·limitat. Amb aquesta aplicació, que pot descarregar-se des de la Apple Store, els amants de l\’atletisme poden traçar el mapa de cada carrera d\’una forma visible i real, i al mateix temps que pot mesurar les distàncies, la velocitat i fins i tot la quantitat de calories cremades. A més també poden rebre un missatge immediat avaluant el rendiment durant i després de cada carrera.| Nike+GPS connecta també a tots els seus usuaris a través de www.nikeplus.com, la comunitat d\’atletes més gran del planeta, amb més de quatre milions d\’usuaris a tot el món.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.