LA MITJA DE BARCELONA OBRE INSCRIPCIONS

0
452

El pròxim dimecres 1 de juny, les inscripcions per participar en la propera edició de la Mitja Marató de Barcelona ja es podran efectuar a través de la pàgina web de l’esdeveniment: www.mitjabarcelona.com, omplint el formulari situat a l’apartat d’inscripcions.
L’edició del 2012, tindrà lloc el diumenge 26 de febrer a les 8.45h i es desenvoluparà pels principals punts turístics de la ciutat, com Plaça Catalunya, les Rambles, el monument a Colom o la zona del Fòrum, entre d’altres. La sortida i l’arribada, seran als voltants de l’Arc del Triomf, localització sempre espectacular que ofereix les millors condicions logístiques de cara a oferir el millor servei als participants.| La Mitja Marató de Barcelona ha evidenciat una evolució creixent des del 2006, quan van participar-hi 2.118 corredors, xifra que ha anat augmentant any rere any fins a ascendir en la passada edició de la cursa, als més de 8.000 corredors, aconseguint el seu rècord de participants. Per aquest motiu, la Mitja Marató de Barcelona preveu continuar amb aquesta tendència creixent i consolidar-se com una de les curses de mitja distància de referència al nostre país.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.