Sociats guanya la Trail Sant Esteve i dedica el triomf al seu amic Xavi Tondo

0
473

L\’atleta de l\’Avinent Manresa JUST SOCIATS va aconseguir aquest diumenge la victòria en la TRAIL SANT ESTEVE amb sortida i arribada a Sant Esteve de Palautordera. La cursa que va transcorre per camins i corriols del Montseny, amb 27,5 quilòmetres i 1500 metres de desnivell positiu va estar dominada per el corredor santfeliuenc, seguit d\’aprop per el seu company de la sel.lecció catalana de curses de muntanya TOTI BES, i per l\’anoienc JOSE MANUEL GRANADERO.| SOCIATS va imposar-se amb un temps de 2h06\’26\”. En segona posició va entrar BES amb 2h07\’46\”. Va completar el podi MARC CAROS amb 2h15\’11\”, d\’entre els 441 corredors que van finalitzar la prova. SOCIATS va dedicar la victòria en el moment de creuar la linea d\’arribada (fotografia adjunta) al seu amic XAVI TONDO, desaparegut per accident aquesta pasada setmana mentre estava concentrat entrenant a Sierra Nevada. SOCIATS ha demostrat amb aquesta victòria que es troba en un bon moment de forma, i que arrivara amb situació optima al proper 12 de juny al Campionat d\’Europa de Curses de Muntanya que es celebrarà a Valmalenco (Itàlia), i per el que ha estat cridat per la sel.lecció espanyola per tal d\’afrontar aquest important compromis internacional.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.