CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS – “ALIANÇA”

0
1622

El Futbol Club Barcelona, Campió en homes i dones
Aquest diumenge 29 de maig s\’ha celebrarà la divuitena edició del Campionat de Catalunya de Clubs a l\’Estadi Municipal de Mataró, organitzat pel centre Atlètic Laietània. El Futbol Club Barcelona ha revalidat el títol autonòmic per equips tant a la categoria masculina com a la femenina. El pòdium ha estat el mateix tant en homes com en dones, ja que l\’Agrupació Atlètica de Catalunya s\’ha classificat en segona posició, i l\’ISS-L\’Hospitalet en la tercera en ambdues categories.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.