ABDERRAMAN AIT I JORDI MADERA GUANYANT “IV Carrera Liberty Seguros”

0
2118

Els principals carrers de Madrid han acollit aquest matí a més de 10.000 corredors, amb i sense discapacitat, en la IV edició de la Cursa Liberty Seguros – Una meta per a tots, que ha tingut lloc a Madrid. De forma paral.lela, aquelles persones que a causa del seu grau de discapacitat no han pogut participar en la prova absoluta de 10 quilòmetres ho han fet en la Cursa de la Superació. Una emocionant prova de 1.000 metres que ha involucrat prop de 150 persones. En la categoria ambulant Abderrahman Ait, medalla de plata en els Jocs Paralímpics de Pequín 2008 en la modalitat de 1500 metres, ha estat el primer a arribar amb un temps de 34 \’27 \”. | Així mateix, en la modalitat femenina de ambulants loha fet M. Carmen Paredes, amb una marca de 43 \’10 \”, imposant d\’aquesta manera a la resta de corredores d\’aquesta categoria. La cursa ha comptat també amb la participació de deu corredors en cadires de rodes. Categoria en la qual Jordi Madera, atleta paralímpic a Pequín 2008, s\’ha imposat en primer lloc amb un temps de 22 \’20 \”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.