CAMPIONAT DE CATALUNYA BENJAMÍ I CADET (Jornada Prèvia)

0
509

Miguel Alberto Blanco, Rècord d\’Espanya Cadet de Martell amb 75,82 m
Javier Delgado, Rècord de Catalunya Cadet dels 300 m tanques amb 38”95
Aquest dissabte 28 de maig, s’ha celebrat la Jornada Prèvia del Campionat de Catalunya Benjamí i Cadet a l\’Estadi Camp Clar de Tarragona. Cal destacar la consecució de dos rècords en aquesta jornada prèvia, un estatal i un autonòmic. Miguel Alberto Blanco (Girona CB-CAP) ha batut el Rècord d\’Espanya Cadet de llançament de martell amb una marca de 75,82 metres. Per la seva part, Javier Delgado (Cornellà At.) amb una marca de 38”95 ha establert un nou Rècord de Catalunya Cadet de 300 m tanques.| La Jornada Final de la categoria Benjamí se celebrarà el proper 11 de juny a Terrassa i la de la categoria Cadet el 18 de juny a Vic.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.