8è. circuit Activa\’t a Terrassa

0
417

Arriben les curses dels barris de Terrassa, que formant part del 8è. circuit Activa\’t. Unes curses entranyables, on s\’han format corredors importants com en Jaume Leiva, Marc Otero, Carme Ballesteros, Anna Cos, Vicenç Sellarés, i molts d\’altres, que posen a la ciutat de Terrassa en un lloc preferent de les curses populars de Catalunya. El Circuit de Curses ACTIVA\’T, te com objectiu ajudar a iniciar-se en l\’art de córrer a qualsevol persona que ho desitgi. Formen una part molt importat del programa Esport, Salut i Qualitat de vida, engegat, ja fa un parell d\’anys, amb Mútua de Terrassa. | La propera cursa serà en el barri del Bonaire, el 5 de juny, per continuar al barri de Sant Llorenç, el dia 12 de Juny. Desprès, esperarem la cursa de la Festa Major de la Ciutat, el dia 2 de juliol, per acabar en el barri de Ca N\’Anglada, el 9 de juliol. Aquest 8ena. edició del Circuit de Curses ACTIVA\’T, finalitzarà amb la cursa del 10 kms. en pista, el dia 22 d\’octubre. Recordem que l\’inici del Circuit va ser amb la 12ena. Edició de la Mitja Marató de Terrassa i la Cusa Santi Centelles, en el mes de gener, continuant, fa pocs dies, amb la Cursa del Centenari del C.D. Terrassa Hockey.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.