CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS – ALIANÇA

0
253

El proper diumenge 29 de maig se celebrarà la divuitena edició del Campionat de Catalunya de Clubs “Aliança” a l\’Estadi Municipal Josep Molins de Sabadell, organitzat per la Joventut Atlètica de Sabadell. Aquest campionat el disputen els clubs classificats de la Lliga Catalana de Clubs, més els clubs que han participat a la Divisió d\’Honor i a la Primera Divisió del Campionat d\’Espanya de Clubs. El festival atlètic començarà a partir de les 17.15 hores i s\’espera la participació dels millors atletes catalans en aquest autonòmic per equips. | L\’actual campió és el FC Barcelona que es va imposar ambdues categories a l\’edició passada celebrada a Mataró.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.