La Selecció Catalana de Curses de Muntanya participarà a la Marató de Zegama

0
442

La Selecció Catalana de Curses de Muntanya de la FEEC participarà el diumenge 29 de maig a la Marató de Muntanya de Zegama, una nova prova de la Copa Món de Curses de Muntanya de la ISF.
Zegama és la reina de les curses de muntanya. Una cita que cap corredor vol perdre’s. Per l’espectacularitat i duresa del seu recorregut, però sobretot per l’increïble ambient que es viu tant a la població de Zegama, al cor del Goierri guipuscoà, com als punts de pas més emblemàtics de la marató: l’ermita de Sancti Spiritu o el cim de l’Aizkorri, on un estret passadís humà dóna ales als soferts atletes en una imatge que recorda més el pas dels ciclistes pel Tourmalet o l’Alpe d’Huez que no el d’una cursa a peu.| En aquest increïble i emocionant context hi participaran, per part de la Selecció Catalana els següents corredors: Jessed Hernàndez (EA Diedre), Pere Aurell (AE Diedre), Xavi Espiña (CE Guissonenc), Gabriel Crosas (CE Serragrenyada), Laia Andreu (UE Vic), Ragna Debats (CE Xerta) i Núria Picas (AE Diedre), acompanyats pels tècnics Fernando Rosa i Arnau Anguera. A tots ells els hi desitgem tota la sort del món.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.