CAMPIONAT DE CATALUNYA BENJAMÍ I CADET (Jornada Prèvia)

0
338

Aquest dissabte 28 de maig, se celebrarà la Jornada Prèvia del Campionat de Catalunya Benjamí i Cadet a l\’Estadi l\’Estadi Camp Clar de Tarragona. Les competicions es realitzaran en jornades de matí i tarda, començant a les 10,00 h la jornada matinal i a les 15,45 h la de tarda. Els atletes benjamins només tindran competicions en jornada matinal i els de categoria cadet ambdues jornades segons la prova. Classificaran per a la Jornada Final les setze millors marques per categoria i prova, excepte en els concursos i en les proves de mig fons, en els quals es classifiquen dotze.| La Jornada Final de la categoria Benjamí se celebrarà el proper 11 de juny a Terrassa i la de la categoria Cadet el 18 de juny a Vic.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.