CAMPIONAT DE CATALUNYA BENJAMÍ I CADET (Jornada Prèvia)

0
445

Aquest dissabte 28 de maig, se celebrarà la Jornada Prèvia del Campionat de Catalunya Benjamí i Cadet a l\’Estadi l\’Estadi Camp Clar de Tarragona. Les competicions es realitzaran en jornades de matí i tarda, començant a les 10,00 h la jornada matinal i a les 15,45 h la de tarda. Els atletes benjamins només tindran competicions en jornada matinal i els de categoria cadet ambdues jornades segons la prova. Classificaran per a la Jornada Final les setze millors marques per categoria i prova, excepte en els concursos i en les proves de mig fons, en els quals es classifiquen dotze.| La Jornada Final de la categoria Benjamí se celebrarà el proper 11 de juny a Terrassa i la de la categoria Cadet el 18 de juny a Vic.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.