XARXA SOCIAL ATDIARI.NET

0
311

ATDIARI.NET continua cercant noves formes de potenciar la informació general sobre atletisme. En aquests moments el diari compta amb la participació de 64 clubs i 5 federacions que ja han publicat 1.779 noticies i el nombre de lectors que ja coneixen el diari passa per poc dels 12.000.
Ara, quasi un any desprès del seu naixement, el diari llença la seva xarxa social. | A aquesta xarxa podreu trobar les següents funcionalitats: – Trobar totes les fotografies on esteu etiquetats – Veure les noticies on es parli de tu – Podràs opinar en privat sobre noticies (només veuran aquestes opinions els teus amics) – Podràs comentar les fotografies de les noticies – Podràs personalitzar els colors del diari – Podràs crear un diari on només sortint noticies dels teus amics També, gracies a la col·laboració d\’aquest diari del fotògraf JJ Vico podreu accedir a les seves fotografies i etiquetar-les i així poder trobar-les més ràpidament. Registrar-se es fàcil i gratuït. Cliqueu a sobre de la imatge de la XARXA SOCIAL situada a la part dreta de la web o al menú Xarxa Social de la part superior. També podeu clicar aquí http://www.atdiari.net/Login.php

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.