XARXA SOCIAL ATDIARI.NET

0
411

ATDIARI.NET continua cercant noves formes de potenciar la informació general sobre atletisme. En aquests moments el diari compta amb la participació de 64 clubs i 5 federacions que ja han publicat 1.779 noticies i el nombre de lectors que ja coneixen el diari passa per poc dels 12.000.
Ara, quasi un any desprès del seu naixement, el diari llença la seva xarxa social. | A aquesta xarxa podreu trobar les següents funcionalitats: – Trobar totes les fotografies on esteu etiquetats – Veure les noticies on es parli de tu – Podràs opinar en privat sobre noticies (només veuran aquestes opinions els teus amics) – Podràs comentar les fotografies de les noticies – Podràs personalitzar els colors del diari – Podràs crear un diari on només sortint noticies dels teus amics També, gracies a la col·laboració d\’aquest diari del fotògraf JJ Vico podreu accedir a les seves fotografies i etiquetar-les i així poder trobar-les més ràpidament. Registrar-se es fàcil i gratuït. Cliqueu a sobre de la imatge de la XARXA SOCIAL situada a la part dreta de la web o al menú Xarxa Social de la part superior. També podeu clicar aquí http://www.atdiari.net/Login.php

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.